Sign In

COMPLAINTS

Do you have any comments, complaints or feedbacks regarding the electrical services, oil and gas local business development (LBD) or any other general queries related to the energy sector?

*Please note that we take your privacy very seriously and any complaints will be treated anonymously. Therefore we seek your cooperation in providing us with your details that will enable us to contact you.


Tweets

 Recent Complaints

Name:gaji belum di bayar
Complaint:Assalamualaikum..

Im so dissapointed regarding my salary belum dibayar up until now.. Not only me but 6 of us belum kana bayar.. yg lain semua sudah kana bayar.. now masuk semingg sudah..first they said our paymaster is a new guy..then the next day they said paymaster sdh ke bank..lega rasanya drg ckp cmatu but then next day nya lagi alasannya  nama tetukar.. ada2 saja alasan kana bagi.. kira menyaman hati lah tu ckp paymaster ke bank lah apalah.. I hope MEMI dpt siasat this matter..kesian urg yg have to pay their bills and yg kn mnghidupkn kluarga drg..

Thank you
Date:13/12/2018 02:02
Date Of Issue Closed:-
Name:I Need Job
Complaint:Assalammualaikum,

Saya sekarang mengangur dah hampir 6 bln dan dh syarikat saya mohon pekerjaan tapi tak ada satu pun yang memanggil untuk temuduga. Almost pkerjaan yang saya pohon dari jobcenter tapi bagi saya ia langsung tak membantu saya dalam pencarian kerja. Skrang ini saya memerlukan pekerjaan sebab saya menanggung ibu dan adik saya yang masih lagi bersekolah. Dan saya juga perlukan pekerjaan untuk membayar debit saya yang tertunggah dibank. Before I worked with one local agency and because of the company losed tender with other agency and the oil & gas company terminate our contract and my boss no choice so dia terpaksa memberhentikan saya dan kawan saya from the agency. I have applied and send my CV to company but all no answer. The one that I applied by jobcenter almost the answer my qualification not suitable or not experience at that field. Macam almost company di Brunei ani inda mau bagi anak2 tempatan bekerja. I willing to learn if they give me a chance to do so because nda semua orang tahu membuat sesuatu kerja atu kalau inda belajar dari bawah. Ani I saw foreign people very easy saja ku meliat dorang dapat kerja yang kitani orang tempatan kepayahan. I hope biskita dapat membantu ku dalam pencarian kerja ani. I need job for me to support my mom and my little sister and ku masih lagi ada hutang that I need to pay every month.
Apprieciate your help.

Regards,
E.H
Date:03/12/2018 23:39
Date Of Issue Closed:-
Name:Job sexism
Complaint:Asalamualaikum sir/madam,
This is about oil & gas private company which  alot of sexism happened..they should treat girls & guys equally.. I passed my interview for 1st round batch then they put me another batch becos 1st batch they want all guys only..its unfair for me...Please edpmo approved another batch for next year..we want to know the result & get job as soon as possible& please control foreigners,take more local..Please make it fair & happen soon..thank you!
Date:27/11/2018 16:56
Date Of Issue Closed:-
Name:job favoritism
Complaint:Asalamualaikum,
this is regarding about oil & gas another batch.. i passed my interview but they rejected me at the 1st round batch cos of the gender instead they put me another batch..Please approved the oil & gas private company another batch as soon as possible..its not fair that they held me back... we are in another batch want to know the result & start our job as soon as possible... Please make it happen. thank you
Date:27/11/2018 10:12
Date Of Issue Closed:-
Name:kami tertipu janji bos
Complaint:Assalamualaikum tuan/puan.

saya ingin buat aduan tentang syarikat kami di kuala belait,yang mana gaji kami alum di bayar sampai hari ani. kami puas sudah menagih,bincang cara baik tapi nda kana peduli kan.Sudah masuk 3 minggu  lebih sampai sekarang ani  alum lg gaji kana bari. tanya kan pihak office kami semua bagi muka masam dan malas ambil tahu tentang kami.so macam mana kami harus menunggu ,pihak bank sudah bnyak kali hubungi kami untuk bayaran hutang so macm mana mau dpat duit, gaji kami alum mereka bayar.
so saya berharap pihak tuan/puan tolong siasat kes kami ni sekian terima kasih
Date:20/11/2018 14:45
Date Of Issue Closed:20/11/2018 14:45

Instagram (#eidpmo_complaints)